Održan lovački ispit
     Lovački savez Primorsko-goranske županije održao je, temeljem Pravilnika o osposobljavanju kadrova u lovstvu Hrvatskog lovačkog saveza, lovački ispit za kandidate koji su odradili praktični dio te uspješno položili pismeni dio ispita.

Prostorije i uvjeti za polaganja ispita bili su optimalni i sukladni Pravilniku o polaganju ispita HLS-a, a ispitno povjerenstvo radilo je u sastavu: Dr. sc. Josip Malnar - predsjednik povjerenstva i članovi, dr. sc. Boris Miklić, Tihomir Tondini, Miroslav Gašparac, Krešimir Janeš i Bojan Marković. U skladu s Nastavnim planom i programom, u dvorani Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije, ispit je uspješno položio 21 prisutni kandidat, od toga i dvije buduće lovkinje.

Predsjednik Lovačkog saveza PGŽ-e dr. sc. Josip Malnar se po završetku ispita obratio svim kandidatima, izrazivši pohvale na njihovom uloženom trudu, uz naglasak na daljnje usavršavanje u matičnim lovačkim društvima/udrugama.